Het laden...
  • De gîte is toegankelijk vanaf 17.00 uur
  • De gîte is vrij, maar er is die dag geen aankomst mogelijk
  • De gîte is reeds geboekt

“Het lijkt het zuiden wel!”

Laat u aan de poorten van de betoverende Ardennen charmeren door La Grange d’Ychippe, een authentieke, prachtig gelegen Condroz-boerderij met een een ecologisch verantwoorde gîte voor 12 personen (baby’s inbegrepen) en een vergaderzaal.

Een plek die voldoet aan uw behoeften

Reposez-vousLa Grange d’Ychippe is uitgerust om aan al uw wensen tegemoet te komen. We verwelkomen uiteraard gezinnen met (kleine) kinderen, maar ook groepen vrienden of uzelf, op zoek naar een unieke en serene plek voor uw opleidingen in een groene omgeving of voor uw creatieve workshops. Aan u om de ruimtes in te nemen!

Ontdek onze “Bébé tendresse”-uitrusting, onze vergaderruimte en materiaal dat tot uw beschikking staat. Om de gite te verkennen klikt u hier!

Een verblijf in alle zachtheid, voor de natuur en ook voor u

Le lagunage - La grange d'ychippe CineyOns label “Groene Sleutel” garandeert u een comfortabel verblijf met respect voor het leefmilieu  in een geest van solidariteit.

Rustig gaan zitten, wegdromen en zich laten wegdrijven… De tijd nemen. Van de natuur genieten, werkelijke emoties beleven, genieten van de frisse lucht van de buiten, de vochtige geur van de regen of het zoete parfum van een bos …

La Grange d’Ychippe is ook: een indrukwekkend uitzicht op de Ardennen, een biologische moestuin, een grasveld voor spelletjes voor de kinderen en een onweerstaanbare drang om te wandelen!

In het hart van het Land van de Valleien

Domaine de Chevetogne-cabanesOp een boogscheut van het Provinciaal Domein van Chevetogne, een juweel van een landschap, een waar paradijs voor kinderen met hun boomhutten en speeltuinen, ligt de Grange Ychippe ook heel dicht bij Dinant en Rochefort. De Lesse of de Ourthe bevinden zich op een steenworp…

Maak van la Grange d’Ychippe de uitvalsbasis voor uw vele avonturen: sportieve, culturele, familie of… gastronomische!

Raadpleeg hierboven van onze kalender over beschikbaarheid. Om prijs van uw Verblijf te kennen, klik dan op datum van uw keuze.

Voor reserveringen of verdere informatie klikt u hier

Reizigersbeoordelingen