Bestel de beste producten van de Condroz voor uw aankomst

 

Je zult binnenkort in onze charmante streek de Condroz verblijven en je begint je reis wellicht voor te bereiden. En aangezien reizen vaak gepaard gaat met lekker eten en lokale ontdekkingen, laten we je graag weten dat je al van enkele dagen voor je verblijf de beste producten van de Condroz kunt bestellen: groenten, fruit, ambachtelijk brood, kaas, charcuterie, bier, koffie, vruchtensap, chocolade en nog meer lekkers kun je heel gemakkelijk online bestellen via http://cocoricoop.be/


Kies waar je zin in hebt en betaal vlot en veilig online (tussen zondag middag en diensdag avond). Je bestelling mag je afhalen op vrijdag van 16:00 tot 19:00 in het afhaalpunt dat het dichtst bij je verblijfplaats ligt.
Cocoricoop is een jonge coöperatieve die een korte voedselketen organiseert en producenten en consumenten van de regio verenigt om een ander en rechtvaardiger voedselmodel te bevorderen. De website biedt een mooi overzicht van de gedreven producenten, dat je misschien ideeën voor bezoekjes tijdens je vakantie geeft.
We heten je alvast welkom in onze streek met vele smaken!

 

 

Hier is twee leuk vidéo over de cooperative :

https://www.matele.be/cocoricoop-se-lance-sur-le-circuit