Award for the Best Sustainable Rural Accomodation

Ons onderdak La Grange d’Ychippe heeft, in de categorie van internationale onderscheidingen, de prijs gewonnen voor de beste Europese duurzame landelijke accommodatie, tijdens de 3e editie van de Sustainable Rural Tourism Award van 30 mei 2019, georganiseerd in Catalonië. Deze prijs werd ons toegekend voor ons uitstekende klantenservice management met behoud van een prachtige omgeving.

 

Mevr. Véronique Dehou, vertegenwoordiger van het plattelandstoerisme van Wallonië (België) en president van de Gîtes de Wallonie, ontving de prijs.
Met dank aan Véronique Van Heer voor de vertaling van onze dossier en  Frédéric Vaissade van Goodproject voor haar wijze advies.

En la categoria de Premi Internacional: Millor conjunt de pràctiques sostenibles en allotjaments rurals europeus El premi es concedeix a l’Allotjament Rural Le Grange d’Ychippe per la seva excel·lent gestió del tracte al client mentre conserven un magnífic entorn. Recull el premi la Sra. Veronique Déhou, representant del turisme rural de la Wallonie (Bèlgica).
https://www.catalunyarural.cat/premis-turisme-rural-sosten…/