Covid 19 news

La Grange d’Ychippe blijft openstaan ​​voor onze klanten. Na contact te hebben opgenomen met onze federatie Gîtes de Wallonie, zijn de door de Belgische autoriteiten uitgevoerde maatregelen van plan restaurants, inclusief hotels, te sluiten van vrijdag 13 maart middernacht tot en met 3 april. De toeristische accommodatie blijft echter open.
Wij kunnen u via de Cocoricoop coöperatie en haar eshop (www.cocoricoop.be) oplossingen bieden om drukte in supermarkten te vermijden, en wij zorgen ervoor dat uw boodschappen voor aankomst in de koelkast van de gîte komen en in de koelkast worden geplaatst .
Het Provinciaal Domein van Chevetogne blijft open voor wandelingen, ook als de activiteiten, restaurants en speeltuinen niet open zijn. De Sentiers d’Art in Condroz-Famenne zijn ook een geweldige manier om de Condroz te ontdekken.
Zeep wordt op alle waterpunten in de gîte geplaatst.
We blijven u graag verwelkomen in de beste omstandigheden. En onthoud: geen handdrukken of kussen bij de Grange d’Ychippe zoals elders. We staan ​​allemaal samen om de coronavirusepidemie te bestrijden.